Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Bazenske atrakcije

 

Bazenske atrakcije

 

   

 

Nekada su atrakcije bile rezervisane isključivo za javne bazene i spa centre. Vremenom, su i vlasnici privatnih bazena počeli da investiraju u dodatnu opremu koja im omogućava vežbanje, zabavu ili čak terapiju, u vlastitom prostoru, u vreme koje im najviše odgovara.

  

Uredjaji za plivanje u kontra struji - popularni "turbo džetovi"

 

JET SWIM 2000  je ekskluzivan uređaj za plivanje u kontra struji vodenog toka,  sa duplim mlaznicama i mogućnošću podešavanja brzine strujanja.  Idealan je za jačanje  snage i fizičke kondicije. Omogućava poboljšanje plivačke tehnike, može da se koristii za masažu i rehabilitaciju mišićne          mase. Kućište uređaja je od nerđajućeg čelika, a telo je izrađeno od bronze, čime je garantovana izdržljivost i dugotrajnost.

Proizvodi PAHLEN, Švedska.

 

BADU JET su turbo džetovi renomiranog nemačkog proizvođača SPECK PUMPEN GmbH, čije ime garantuje neprikosnoveni kvalitet. Kompanija SPECK PUMPEN postoji od 1909 godine, a pumpe BADU serije prizvode se od 1964. godine. Njihovi uređaji su spojili    tradiciju i najnoviju tehnologiju, i klijenti se uvek rado, sa poverenjem,  opredeljuju za njih.

Izaberite između modela: SMART, WAVE, VOGUE, PRIMAVERA

BaduJet Vogue download

  


 

Ekskluzivno: "ENDLESS POOL SWIMMING MASHINES"

FASTLANE - Uredjaj za plivanje u kontra struji

ENDLESS POOLS Inc, je jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača specijalnih modela bazena sa uređajima za plivanje u kontra struji. 
FASTLANE je njihov patentiran uređaj, vrhunskog kvaliteta, perfektan za vežbanje, fitness i zabavu. Omogućava poboljšanje plivačke tehnike i izdržljivosti organizma. Koristi se i za masažu i rehabilitaciju mišićne mase. Može da se ugradjuje u bazene u toku njihove izgradnje, ali se bez problema postavlja i na već postojeće bazene, bez obzira da li su betonski, ili od drugih materijala. 

 

 

Više od 10.000 korisnika u preko 50 zemalja, koristi FASTLANE u svom bazenu.  Njegova upotreba je veoma jednostavna:
Uključi se na dugme (on/off), izabere se željena brzina, uđe se u vodeni tok i pliva. Po želji se struja ubrzava ili usporava. Prestaje se jednostavnim izlaženjem iz vodenog toka i isključivanjem uređaja.

 

FASTLANE se sastoji iz SWIM jedinice, pumpe 3,68 kW, rezervoara, rešetki, nosača, hidrauličnih cevi i pribora.

 

 

 

 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o. 

Bulevar Arsenija Čarnojevića 103

(blok 28)

Novi Beograd

Tel: +381 11 21 41 622

       +381 11 21 40 722

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana