Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Oprema za čišćenje bazena

RUČNO ČIŠĆENJE BAZENA

Da bi voda u bazenima bila čista, bistra i prijatna za kupanje, mora se vršiti redovno održavanje i čišćenje bazena. Za tu svrhu napravljeni su automatski čistači bazena, koji maksimalno smanjuju vreme održavanja, štede energiju i imaju besprekoran učinak. Za manje bazene, postoji široka paleta proizvoda, dizajniranih tako da se maksimalno olakša i unapredi ručno čišćenje.

 

 

 

 

 

 

 

Na slici: FAIRLOCKS 

 

AUTOMATSKO ČIŠĆENJE BAZENA 

      Uređaji najnovije generacije za automatski čišćenje bazena,

 BWT ROBOTI DOWNLOAD 

 BWT P600APP   BWT P500    BWT P400

 

            

 

 

Oprema za čišćenje i održavanje svih vrsta bazena je stalno raspoloživa na našem lageru.

Od širokog spektra opreme za održavanje, napravili smo izbor proizvoda kojim su do sada naši klijenti bili najzadovoljniji.

Tu je više vrsta papuči za usisavanje, od eloksiranog aluminijuma ili ABS-a, tvrde plastike, zatim četke za ribanje zidova, mrežice za skupljanje lišća, i naravno teleskopske cevi od 1,8 do 7,5 m.

Crevo za usisavanje ECO D38, sa manžetnama na 1,5 m, od izuzetno izdržljivog materijala, otpornog na UV zračenje takođe se može nabaviti kod nas, kao i plovak za hlor tablete, analizator za hlor i ph i termometar...

 

 
 

 

 

Ovde možete pogledati video 

BWT P600 ROBOTIC POOL CLEANER

 

 DOWNLOAD ROBOTI ZA JAVNE BAZENE - CHRONO MP3 

INTEGRISANO ČIŠĆENJE BAZENA

Prilikom izgradnje ili rekonstrukcije bazena, može se predvideti postavljanje dodataka koji će bazenu omogućiti "samočišćenje".

Različite vrste mlaznica, posebno konstruisan "aktivan"slivnik, pravilno projektovan cevni razvod, dodatak za sakupljanje krupne nečistoće, šestostepeni ili devetostepeni ventil - sve su ovo elementi koji čine integrisani sistem čišćenja bazena. S druge strane, kada se predvidi i postavi ovakav sistem, pored čišćenja imamo i druge benefite: cirkulacija vode u bazenu se poboljšava, izbegavaju se takozvane "mrtve zone", temperatura je ujednačenija, kao i mešanje hemikalija. 

Mi izrađujemo tehničku studiju kada se klijent odluči za izgradnju bazena sa integrisanim čišćenjem, na osnovu koje se bira odgovarajuća oprema. Samo pravilno isprojektovan sistem daje željene rezultate!

 

 

 

 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o. 

Bulevar Arsenija Čarnojevića 103

(blok 28)

Novi Beograd

Tel: +381 11 21 41 622

       +381 11 21 40 722

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana