Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Pumpno-filterska postrojenja

PUMPNO FILTERSKA POSTROJENJA

Pumpno-filtersko postrojenje je najvažniji deo bazenske opreme, koji omogućava mehaničko prečišćavanje bazenske vode; čine ga pumpa, filter i višenamenski ventil, povezanih u funkcionalnu celinu pvc cevima i fitingom.

 

Filteri mogu imati različitu filtersku ispunu kao npr. kvarcni pesak različite granulacije (najčešća varijanta), hidroantracit, diatomeja, a takođe jedan filter može imati i više ispuna.

Na slici su peščani filteri serije EC, namenjeni rezidencijalnim bazenima. Proizvedeni su od mešavine poliestera i fiberglasa i odlikuje ih glatka finalna obrada. Isporučuju se u kompletu sa višenamenskim ventilom i manometrom.

 

 


 

Pumpno-filterski blok LINZ, idealan za manje bazene, sa protokom do 8 m3/h.

U ponudi su i uređaji za automatsko upravljanje filtracijom sa mogućnošću upravljanja i drugim segmentima bazenske tehnike, tipa MIDAMAT ili AQUASTAR.

 

♦ Za konstantan, automatizovan rad filtracije. 

♦ Više vremena za uživanje u bazenu

 

 

Predstavljamo:

Filteri elegantnog dizajna, glatke unutrašnje i spoljašnje finalne obrade, sa širokim providnim poklopcem, odzračnim ventilom, visokoprotočnim lateralama... i... 10 godina garancije

rtm filterrtm filter

 Python filter Python filter

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

EUROSTAR, su cirkulacione, samousisne pumpe, izuzetno kvalitetne izrade od fiberglasa ojačanog polipropilenom, otporne na koroziju, skoro nečujne u radu... i... sa 5 godina garancije.

 Download RTM

Download Python Polar

Download HF Speck pump

Download Silica

 

U slučaju da bazen nije pravovremeno isplaniran, što podrazumeva pripreme pre, i u toku betoniranja, vlasnik takvog bazena se nalazi u nezavidnohj situaciji, jer mora sve da razbija kako bi naknadno dodao elemente neophodne za filtraciju. 

Za takve slučajeve postoji rešenje u vidu kombinovanog, nadgradnog uređaja za filtraciju, koji se naknadno postavlja i čak ostavlja mogućnost kasnijeg dodavanja određenih elemenata dodatne opreme...

 

 

 

 Monoblok FILTRINOV

 

Za velike komercijalne bazene nudimo poseban asortiman opreme: PYTHON POLAR FILTERI, PSH F-GIANT PUMPE

 

 

 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o. 

Bulevar Arsenija Čarnojevića 103

(blok 28)

Novi Beograd

Tel: +381 11 21 41 622

       +381 11 21 40 722

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana