Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Spa kade

 EVOLUTION SPAS 

EVOLUTION SPAS su hidromasažne spa kade koje se smatraju najboljima takve vrste u svetu. O tome svedoče razna  prestižna priznanja, između ostalog i priznanje za "ekološku spa kadu", koje im je dodeljeno  na sajmu bazenske opreme u Lionu, 2010. godine.

 


Šta je to što EVOLUTION SPAS čini jedinstvenim?

EVOLUTION SPAS imaju najnapredniji filtracioni sistem, koji se sastoji iz mikronskog filtera sa srebrnim jonima, sistema za dezinfekciju UV zracima i sistema za ozonizaciju. Zahvaljujući ovakvoj filtraciji, dodavanje hemikalija je svedeno na minimum.
A sa sredstvom AQUA PERFECT, koje je fabrika patentirala specijalno za ove kade, hlor predstavlja prošlost. 

                                     

AQUA PERFECT je 100% biorazgradivo sredstvo koje održava vodu u perfektnom stanju, uz to sprečava nastanak kamenca.BWT SPAS

THALAO SPAS su hidromasažne spa kade koje se prave u Francuskoj, oblasti Bretanja i predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova francuskog proizvođača PROCOPI.

Ove kade mogu da se naruče sa setom za udaljenu instalaciju opreme (do 7,5 m). Drugim rečima, ukoliko u kadi želite da se opustite i ne čujete zvuk rada pumpe ili kompresora, ove kade su pravo rešenje za Vas.

Na raspolaganju su kade sa kabinetom, kao na slici ispod, ali i ugradne verzije. Oprema je takođe predmet izbora. Standardne kade imaju hidromasažu, a po želji se naručuje dodatna oprema za aero masažu, hromoterapiju, masažu stopala i drugo.

 

 

 

 

 


 

 

 

       
        BWT ST 2.18         BWT ST.3.17       BWT ST 4.31          BWT ST 6.51

 

 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o. 

Bulevar Arsenija Čarnojevića 103

(blok 28)

Novi Beograd

Tel: +381 11 21 41 622

       +381 11 21 40 722

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana